GAAAALET!

SKIVAN!
Anything But Clothes vart Hur lyckad som helst. Trots att man kände sig lite smått malplacerad där som en av värdinnornas lillasyster. På 15 bast liksom.
Och, Tro det eller ej, jag kom på en lösning till mitt eviga strugglande med valet av icke-kläder!
Jag gick till Lidl, köpte två godisbitar och fem Lidl-påsar.
Tjejen i kassan kollade lite konstigt på kassarna och räknade dem.
"Är det okej om jag köper alla eller?" sa jag glatt.
"Javisst!" sa hon och skrattade lite roat..
Jag förstår, liksom.
När jag väl kommer till lokalen där skivan hölls (och hålls fortfarande..) tog jag min massiva tejprulle och började trixa lite.



Det hela resulterade i en Mini-klänning gjord av Lidl-påsar och tejp. Fan vad bra, säger jag bara.
Andra kom i bubbelplast, ölburkar, grangrenar, tidningar och diverse andra minst lika fantasifulla påhitt.
    Mmm-hmm, Då jag fortfarande är 15, och därför en "Mini" fick jag inte stanna hur länge som helst. Efterfesten håller på för fullt nu, och jag sitter hemma och svettas i en Lidl-påse. Ja, livet är inte rättvist ibland.

Vafan, nu måste jag gå och klippa av mig den här kreationen.
Laters!




fhtroitgioogtiotg

Hejsan bloggen,
Härlig dag intesant?
Jag har nyss varit i en pytteliten kyrka och lyssnat på min lillebrors kör. Haha!
Spränghuvudvärk och lågt blodtryck har jag också.. Ischlo Pischlo.
Igår träffade jag Andy och CC och vi kollade på Kenny Begins, Den var AWSOME! Jag vill va som Kenny... Jag kan ju tillägga också att jag har träffat Doktor Deo, från serien. Det är coolt!
Imorgon fyller MOE år,
jag ska till tandläkaren,
har hemkunskapsprov
och
Ska på min syrras skiva. Temat är "Anything but clothes". Och jag har Fortfarande inte hittat på vad jag ska ha på mig..

Så, kära läsare, Nu får ni brainstorma i kommentarfältet och ge mig lite idéer,
JAG ÄR DESPERAT!
Lampskärmar, polistejp, fjädrar, ANYTHING!

HASTA LA VISTA!


(Big Brother is watching you...!)

VÅFFELDAGEN!


Idag är det ju Våffeldagen också!
Dagen då man får äta ihjäl sig på brända, frasiga eller slaskiga våfflor i Mängder!
Helst med hallonsylt och grädde.
Våfflor är ingen nymodig tradition, utan är kända i Sverige sedan 1500-talet. Det är egentligen ett slarvigt uttal av helgdagen "Vårfrudagen" (Marie Bebådelsedag) som har skapat våffeldagen.
Ja, tack för den Maria,
I Våfflor!

J.A.J once again och Pensionärsdagen!

Goddag mina vänner!
Jag känner att våren är på intåg Igen nu, eller? Det är ganska så varmt. I solen iallafall.
Idag har det varit en hejdundrande dag, Det må jag säga!
Dagen börjades med En Halvtimmes SOVMORGON, Aaah! Läo och jag på tåget (vi åker sällan tillsammans på morgonen..), Läo och jag försent till skolan, och väl där kollade vi på filmen Moulin Rouge.. Hur härligt som helst. Nog för att jag sett den X antal gånger redan, men jag tycker fortfarande att den är fantastique.. Sen var det Stavgång som gällde för hela slanten!
Pensionärsföreningen Adolf Fredriks Musikklasser. Varenda kotte vi mötte under en timmes stavgång antingen flinade, log, skrattade eller la någon sarkastisk kommentar. Ja, tack så mycket, det gjorde verkligen oss bättre till mods! Så i en timme gick vi stavgång med vår (snart?) pensionerade mentor. Tack, tack för all del.
    Ja, och igår hade jag ont i min högra äggstock (Normalt? Nä.) och lodade runt med Affe&Johan. Once again. Jag får liksom inte nog av dem! Imorgon blir det ännu mera bus med dom två, det vill jag lova..!
På lördag ska jag träffa Andy och CC, GREAT!
Vad som hända skall på fredag, ja, det vet bara tiden.

Jag syndade föressten och åt en Lakritspuck idag. Gottgott. Fast den kostar 15 spänn(!!!)

Johan, Affe and I

Somliga lördagar, sådana när man helt enkelt inte har någonting att göra, sitter hemma och segar, ja, då kan man ha turen på sin sida och få ett samtal från en viss Affe. Detta samtal kan leda till mycket roliga saker, och mycket knäppa saker too.
I lördags var en sån dag.
Affe var exited över att han hade FF (!!!) och kom sen fram till att han inte hade det. Så vi lodade utomhus. Som alltid.
Moi, Affe et Johan.
Försökte elda sprit,
Lodade,
satte oss framför Affes dator och tittade på Grotesco (!),
lyssnade och läste Affes förstaklassiga förklaringar för allt och inget,
Blev upphovsmannen till ett nytt Affe&Johan internskämt (Kissa på skon).
Och, well, hade det jävligt kul. Vilket man alltid har när man är med dem. Typ. Ta del av oönskad mjuk(hård?)porr fick jag också. Tjohej.

Och i Söndags hade jag Konfaträff! För alla oss som ska ingå ett förbund med Gud (Jag låter som Kristi Brud..) och gå i Kyrkan och dricka nattvardsvin och sånt. Nä, jag skojar ju bara.
Det fantastiska med det var att jag steg upp klockan nio, och sa till mig själv att jag nu banne mig skulle pallra mig till kyrkan klockan elva. Jag degade med några ostmackor i några timmar, och kvart i elva när jag skulle gå till kyrkan kom jag på att, juste fasen, jag har konfaträff! Och den började.. Nio. Helvette, tänkte jag och sprang till ett tåg som skulle ta mig till konfaträffen en timme senare. Jag träffade Axl som glatt frågade vilket läger jag skulle ha, som ledare alltså, men nej nej, jag ska ju själv gå konfa.. Pinsamt.
Well well, allt var kul, jag träffade Hugo från Skaune, Nicco, Erika och Freddie, Kanouners!

Och idag har jag haft typ tenta i Hemkunskap vilket gick sisådär.. Hm.. Idrott med Ponei! Och fått lågt blodtryck och en sjuk huvudvärk. Såg typ svart på ena ögat och hade spränghuvudvärk, vilket inte är så värst gemytligt.
Varit ganska Low hela dagen, istortsett.

Imorgon är det Franskaprov som gäller, Onsdag är det schema-fri dag (FILM!) OCH Våffeldagen! (Alla är inbjudna på Våffelkalas hos mig, klockan fem!) På Fredag kommer Andy till Suede och på Lördag är det spännande planer som fortfarande smids.. *ler hemlighetsfullt*

Nä, nu måste jag sova litegrann. Hade varit skönt, liksom.

G o d n a t t !


No matter what it takes..

..Hit ska jag i sommar.



Mina två favoritband,
The Killers
och
Kings of Leon
spelar på Hultsfred.
Det känns lite som en once-in-a-lifetime-chans.
Lervälling, superier och våldtäkter som min mamma sa,
Jotack,
men det är jag fanimej van vid.
Jag Ska Dit.

Lifta?

Fotogenique Hallelujah



S I N G H A L L E L U J A H ! ! !

JAG, JOSEFINE, HAR GJORT DET OMÖJLIGA!!
JAG HAR LAGAT MIN KAMERA!
Från att inte kunna fokusera på bilden överhuvudtaget till så här, någonlunda skarpa bilder!
JE SUIS FANTASTIQUE!
Nu kan ni vänta er en hejdundrandes massa snygga bilder (eh..) framöver!

Och,
för er som undrar varför min näsa ser så
stor och
extremt sned ut,
Är det för att jag har brutit den Tre(3) gånger.

Jag vet att ni ville höra det där. Grrr-awww...
Egentligen tänkte jag redigera min näsa till en Paris Hilton-näsa (Ja, den är snyggare än min iallafall)..
Men sanningen håller längst (trots att sanningen oftast inte är särskilt vacker).
Ni kanske även tycker att jag ser ut som en nyknullad 30-åring i typisk BlondinBella manér.
Jag håller med er.

Godnatt mina barn,
/ Juicy

Veckans FavoritUttryck..

LALL PÅ EN PALL

alternativt..
LALL PÅ EN BALL TALL PALL

Hahahahahaha

Eller var det förra veckans? Äh, det är inte rätsida på någonting nu för tiden..

VECKAN SOM GÅTT..

Har varit ganska så knäpp.
Hela veckan har varit ganska luddig.. Sort of.
I dag har jag lyssat på en kristen tala om sin tro, och sett en annars ADHD-skadad klass falla i trans och suttit och lyssnat med glasartade blickar. Mäktigt.
Tagit en fikus med Sarah och pratat och gått i 2ndhandaffärer och antikaffärer (Jag har drömt om att jag går in i antikaffärer..) och lodat runt. Jag älskar antikaffärer (GEEK). Sen gick vi och mötte Leo vid Odenplan vars buss' busschaufför hade Kört Fel. Hur i H*LVETTE kan en BUSS åka FEL?! Chaffisen satt tydligen och sjöng opera också. Hm.
Sen satte vi oss på tåget hem, ställde oss på en strand och pratade i en timme (eller två?) om allt och ingenting. Ganska härligt faktiskt. Stog där till solen gick ner och våra rumpor och nästippar var pretty damn cold, och jag travade hemåt. Tog in kaninen och kelade lite, Å hade det chill. Åt oxfilét och kollade lite på Tv. Tittade på ett filmklipp med lilla Affe och lilla Johan och joppie och resten av deras gulliga band Blandsaft. Hahaha!

(Jag förstår att ingen av er, mina läsare, orkar kolla på den där videon. Jag finner den dock mycket underhållande. Personligt värde liksom.)
Hade halvdag och hemmaspa igår, STÖRT härligt!


Och här kom ett till filmklipp, fick det av Andy, Coldplay som spelar Fix You i Australien någonstans.. Kolla på filmen där gitarren kommer in i låten. Interesting, som Andy sa.

Annars har jag i veckan snoozat i bibliotekssofforna i skolan, blivit en officiell Dudette, umgåtts på Burger King (Shame..), slagit Leo många gånger och hårt och snackat skit om Henry (Leos hund) och fått uthärda mycket skit från allt och alla. Fan.
Tonåren är antagligen inte det lättaste man kommer ta sig an här i livet. Om man ens kommer klara det med livet i behåll, ja, det återstår bara att se. Hope for the best. Men visst fan hade det varit bättre utan dessa år nerpestade av dynga och bekymmer.

Och somvanligt myntade jag och Leo något bra uttryck,

Leos:
Bit i't.

Mitt:
Skit i't.

Tack för idag, slut för idag.

/ Juicy

Gaaaaalet!

Kom precis hem från Johan (Vi kollade på slutklämmen i Melodifestivalen..),och innan var vi på hans brorsas gig på Galaxen i Sollentuna. Raid heter dem och det var AWSOME! Inte för att jag är ett Huge fan av metal och hårdrock, men grabbarna (Eller ska jag säga gubbarna?) var säkerligen bra. Awsome, helt enkelt.
Annars har jag idag mest dragit runt fram och tillbaka med Moa för att hämta min väska som jag glömde efter en galen kväll i farsta och städat lite smått.
Igår hade jag några få lektioner, sen åkte jag och Leouw till VRG Djursholm och var där på Öppet hus, flinade lite åt de ganska usla körerna, kollade på alla 3:ors balla projekt (Typ bygg din egen gitarr..) och lyssnade på min syster som sjöng så fint så fint. Sen åkte vi hem och jag spelade en timmas tennis, sprang hem och duschade och tog sen tåget in till stan där jag träffade Moa, och vi åkte ut till farsta där Alice was hostin' a party.
A bit too many drinks och festhumör på topp och man kan ju fråga sig hur det kom sig att jag glömde min väska i Farsta liksom.. Sen åkte vi hem till Moa och jag sov där, jag var inte riktigt kapabel att ta mig hem på egen hand, Haha..! Åt en brunch, jag hittade större mängder barr i håret och surfade på tuben ut till Farsta efter min väska igen. Och nu är jag hemma och jävligt nöjd med att Caroline af Ugglas kom TVÅA på Melodifestvalen!!!!! Hon hade nog failat i Moskva, men vadfasen 2a i Sveriget är inte fy skam det heller.
Och imorgon ska jag träffa Sarah för en av våra många spontan trippar in till stan och fika tills vi storknar av sockerkickar. YES!

Latörs!

FRÅN I LÖRDAGS


Torsdag..

Ätit middag med Moster Petro och Staffan, pratat om katter och ätit tapenade.. :-)
Just nu lyssnar jag på Seasick Steve, och det är pretty bloody cold här inne..
 Jag har inte skrivit på dagar, veckor och månader. Förlåt.

 Tillbaka till Steve och Lakrits,
LATERS!

SNÖ! .. Eh?

Åh,
Jag måste säga att det var med blandade känslor som jag hittade mitt hus och området kring mitt hus, helt nersnöat imorse. Igår var det vår, eller iallafall nästintill, och idag så pangar det ner sisådär två decimeter SNÖ?! Leo var självklart glad. Rent utsagt överlycklig. Så överlycklig att vi hade ett livligt snöbollskrig på vägen hem. Jag ägde honom, det erkände han. Trots att jag kastar snöbollar som en kärring, så fick jag in några riktigt luriga mulningar..! Sen fick jag komma och smaka Leos Mormors täby-berömda Semlor..! Och, jaadå, de var goda minsann! Fast deg, inte någon luftig kletig bulle (Som typ 7-11's..) och Hur mycket mandelmassa som helst! Sen kom Anna och HENRY the one and only hem också, jag fick hälsa på min idol dåra. (Henry är Leos fantastiskt korkade hund. I ADORE him!)
Sen gick jag därifrån och till min pianolektion, gick hem, drack cider, och.. Gjort, Eh, ingenting alls. Det är någonsorts Lax-gratäng som ligger i ugnen vilket jag inte är så värst sugen på. Om jag ska vara ärlig.
Mmmh-Hmmm.
Dagen har bara riullat påe. Affe har börjat snusa. Äckligt.
Anders Holmgren är världens bästa lärare (Är ni nöjda nu, ni från skolledningen som läser min blogg? Eller är det kränkande mot er att säga att Anders är bättre än er? HUH?!). Kort och gott.
Jag har varit pissigt trött och helt slut i huvvet hela dagen. Som vanligt.
Lyssnat på "Until we bleed" med Kleerup och Lykke Li, som är med i "I Taket lyser Stjärnorna". Låten är sjukt bra, men lite deppig dock.. Det brukar bli så för mig, när vintern och julen är slut och det är långt till sommaren. Det kallas vinterdepression. Fy farao.
Nu ska jag äta lax-grejs.
Och jag et moa et fanny tänker dra ihop massa folk och ha ett massivt laserdoom nästa helg. Hur det går får vi se.. :D

Hejsvejs,
Juicy.

GRATTIS TILL VILMA SOM FYLLER BYX- BIO- OCH STRAFFMYNDIG IDAG! (Femton, alltså.)

Hey hey Heeeey!

Det FAKKING inlägg jag just skrev försvann. YEEEEEEEES!
Okej,
lite kort om .. varför jag inte bloggat på sistånne.
Fredagen spenderades med Elsa, Moa och Johan på roslagsbananen med hysteriska skrattanfall, Bulle-med-Bulle och att göra Wii-gubbar på Tv-n. Drack Dr. Pepper för första gången (hehehe), åt ingen middag och dansade runt galet och fint till Caroline af Ugglas "Snälla Snälla".
Lördagen börjades med Mig, Elsa, Syster+Rickard och två bröder som åt spaghetti och köttbullar till frukost, Täbbade oss i TÄBB-y centrum, åt godis och kollade på Dogville. Ingen middag idag heller... Åt dock lite spaghetti klockan tre på natten. Lite småhungrig.
Söndagen vandrade jag, mamma, moster och mormor (+lillebror) runt i Bergianska trädgården och köpte frön och krukor och grejer och åt morotskaka. Träffade Moa senare och vi kollade på I Taket Lyser Stjärnorna på bio. Vacker film, indeed.. Ingen Middag!
Idag var det bus på Eriksdalsbadet med hela den härliga, röriga, överpubertalt mongolida klassen, som fjantade, skvätte, fällde, flabbade, och gömde sig. Eh, ja, det är därför jag älskar er så mycket! Träffade Mr. CC utanför omklädningsrummen, vilket.. Sammanträffande! Haha, Fun..    Sen åkte jag hem med Leo och vi åkte lite linbana på en lekplats. Betraktade fåglar, och lyssnade på dess sång. Pratade om Henry. Åt godis som knastrar i munnen.

Nu har jag dock ätit middag.
Första middagen på tre dagar som jag fått i mig! Allt annat liksom fastnar i halsen på mig, och vill inte komma längre än så.
Nu ska jag gå och lägga mig. Ida pratade om någon skräckfilm som dom producerade (!? :D) som jag fick vara med i, jag tänkte gå i kyrkan(!) på torsdag(!) , på lördag ska jag et Moa på en fest i Farsta (!) och nu är jag helt slut i huvudet.
Så slut att jag lyssnar på Britneys "Circus". Pinsamt.
Shit. Jag tål inte att vara uppe till halv elva.
Godnatt,

J U I C Y

"I feel the adrenalin moving through my veins.. Spotlight on me and I någonting någonting, Nana naaaa... Just like a Circus.. Nananaaaaaaa.."

Lördag!

Nu har jag, Elsa, Syrran, Rickard, lillebror Ludde och storebrorsan ätit köttbullar med spaghetti till frukost.
Jag och Elsa gick till affären klockan 10 igårkväll när vi kom på att vi inte ätit någon middag, Bara Bulle-Med-Bulle och tre skålar ostbågar&jordnötsbågar. Sen när vi kom hem så vart vi inte hungriga längre.. Eller vi var egentligen aldrig hungriga överhuvudtaget... Konstigt nog.
Efter att jag spelat tennis så gick vi in på Ica Stop och köpte Dr. Pepper (MIN FÖRSTA!). Då frågade vi en kille i affären om dom hade Dr. Pepper på flaska, Men icke, det hade dom inte sa han. Så han fick ta ner Dr. Pepper i Burk från en hög hylla när vi stog och log fint. Tack, sa vi och neg och gick till kassan. Sen, fyra timmar senare kom vi tillbaka, i stortsett ensamma i butiken och gick och pratade högt, "Var kan Spaghettin vara?" när vi stog vid pastahyllan med hundra sorters spaghetti framför oss. Och vem satt inte brevid oss och packade in varor i en hylla, Om inte Dr. Pepper-killen? Han kollade på oss mycket mycket suspekt så vi tog vår pasta och gick därifrån. Hahahaha!
Nu har vi lyssnat på Caroline af Ugglas "Snälla snälla" många många gånger.
Åh, Så flummigt.

Nu ska vi strax till TÄBB-y centrum, eftersom Elsa har flyttat härifrån till Väster haninge och knappt är här längre..!
Oh, Bye!
.

Dagens Visa..



DAGENS VISA..
"Du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus" - Ronny Rooster
Denna låt har Elsa nynnat på sen i 2:an,
ocjh vi har desperat försökt att ta reda på vilken låt det var. Men utan framgång. Tills Jag kom på den brillianta idén med Google!
DET HÄR VAR DAGENS HÄNDELSE OCH VISA!

Godnatt bloggen..

.. Och godnatt alla som sitter framför skärmen och glor.
Imorgon ska jag ha SO-prov, spela tennis, äta hos mormor och klämma in en Bulle-med-Bulle med Elsa någonstans därimellan. Ojojoj, hur ska detta sluta..
En bulle-med-bulle är alltså en fralla med två intryckta chokladbollar mellan, Mosade. Det är äckligt gott.

Shit shit shit, jag har dåligt samvete. Inget för bloggen att veta, men jag har grymt dåligt samvete.. Vilket jag aldrig brukar ha..
Och min mobil är paj/urladdad/fem år gammal.
Förlåt...


Godnattttttttttttttttttttttttt...

Oh.. What to say.

LODAR-DAG!
Hahaha, Vilken sjuk dag..
Jag kan nog inte berätta allt, men sammanfatta det kan jag göra, Som alltid!
Idag har jag..
Sett Elsa dregla stora mängder soppa tillbaka ner i tallriken, As-flabbat åt Salta Grävlingar (EN NY ART!), Blivit en medlem i Bröd-raskapet och fick äta välsignat bröd (!), fått höra utläggningar av våra lärare om att dom blir kränkta när det står KUK på bord i korridorerna (Och på köpet fick vi ett klassiskt adrenalinpumpande sjuan-utbrott med argumentations-abstinens i klassen. Jag har lugnat ner mig när det gäller adrenalinmissbruket, jag satt bara och tittade på och kände det vibrera i luften. Sjuan var en härlig tid, det må jag säga.) , sjungit Roxanne vackert as ever med Johan Näsa, trivts med samvaron och nu har jag kommit hem efter att busat med Affe, Johan och Pim sen skolan slutade.. Så jävla LODIGT. Om detta inlägg verkar konstigare än vanligt är det sannolikt deras fel. Man blir helt hjärntvättad när man är med dem.. Förra gången slutade det med att vi gick in i Danderyds Sjukhus klockan två på natten och satte oss på en bänk. Jag säger då det. Fast jag gillar er, Väldigt mycket! :D
Idag var det polisförhör i skolan om stölden i vårt klassrum.. Och alla kände att både polisen och lärarna fast trodde på att det var något internt, alltså att någon i klassen skulle ligga bakom det hela. Vilket är omöjligt , eftersom varenda själ hade gått ut ur det andra klassrummet. Åh, jag blir så.. Frustrerad.
Ja, som ni kanske ser/hör/läser, en sjuk dag. Sjukt rolig dag.
Och som grädde på moset sitter jag och lyssnar på Doktor Kosmos' (Näj, inte han på TV..) låt Blåvita Flingor. Lyssna på den! Ett litet smakprov på låten..:

Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck
säger hon i luren, sen lägger hon på luren
Apa, toa, mamma runkar, hitler äter bajs
Hela världen skrattar
Allting snurrar runt
Himlen lyser grön och träden sjunger love me do

Shit. Mitt huvud börjar dö..
Och innan det gör det helt ska jag gå och plugga på ett SO-prov om Industriella Revolutionen som jag har imorgon.. YES!
Busigt,
Juicy


Sunrise..

.. med Norah Jones.
Vi lyssnade på den ett par veckor i femman, när vår vanliga lärare hade högt blodtryck och inte kunde jobba, så fick vi den skönaste vikarie jag någonsin haft. Vår andra lärare fick dåndimpen när vikarien brände ner hennes adventljustakar och tände rökelse i klassrummet.
        Hon tyckte inte att man lärde sig någonting genom tvång, utan genom att ha kul. Så på engelskan slutade det med att vi skulle berätta om någon upplevelse med ett djur. Jag berättade om min tennislärare som hade blivit biten av en vithaj när han surfade. På svenska. På bilden fick vi kludda ner våra fantasifoster och Ranya, som hon hette, visade bilder från sina resor runt om i världen, berättade om när hon sov på en strand i Bahamas tror jag att det var och det strök runt pumor eller pantrar (eller vad det nu var) runt fötterna på en..
Och jag måste säga att det var den människa som gjort störst intryck på mig. Liten och vilseb som man var (och är), var hon en Grym förebild. Hon var lite av den där skit-i-skolan-det-fixar-sig-ändå förebilden, som man avundades och skrämdes av.
Just nu vill jag vara som Ranya, backpacka runt jorden, sätta mig på botten av röda havet mitt i natten med tuber och titta upp på månen genom vattnet, som hon gjorde, och totalt skita i skolan. Ta dagarna som dom kommer, Fånga dagen, Carpe Diem. Och jag undrar mer än någonsin vad hon gör just nu, var någonstans på jorden hon är..
Somliga människor lyckas med att vara så. Jag tvivlar på att jag skulle överleva.
Fan, tänk om livet vore ett långt sabbatsår, sommarlov, en mammaledighet eller pension.
Då skulle jag vara lycklig.

Nix Non Niet, NADA!

Tjena tjena tjena Tjena,
Vacker dag idag, Don't you think?!
Jahapp, idag har jag provfilmat/audition till en film som ska heta "Tusen gånger starkare" (Efter boken med samma namn..) , det gick lite sisådär. Framför kameran. Men borta från kameran fick jag beröm av tjejerna som höll i filmningen, Haha. En av dem tyckte jag skulle spela bitchig. Jag gjorde.. Något annat, Hahaha!
Det är sjukt kul att söka till filmer och sånt, man får en enorm boost av det, även fast man kanske inte kommer med..
Och nu känns det som om jag skulle behöva pengarna man får. Typ till en ny mobil. Och en cykel. Min mobil är av årgången '05 och mina cyklar är stulna (både av mig och andra...) tre gånger om. Ash.
Åt CHORITZO till lunch (Sanna mina ord, något sådant har man väll aldrig fått i skolan?!) , Birdie-Nam-Nam (Monty Phyton film-citat..). Har fått genomlida ett utbrott av en annars väldigt pryd och tillsnörpt lärare (Som tillochmed Svor!!)
Sjöng litegranna, tjuvlyssnade på två fnissande killar inlåsta på toaletten (Oh-oh..!), fick MVG på en svenskauppsats (SCORE!), Skrattat ganska så ordentligt mycket och pratat om dessa sk. "satta grävlingar", en utdöd art förutom i klass 8e där vi är mycket fashinerade av det fantastiska djuret.
JA, VI ÄR TÖNTAR, JUST ADMIT IT!!
Nu ska jag skriva klart some homework och sen blir det Currygryta till middag!

Goodbye all you lonelyboys out there

PS.
Tycker ni att jag ska skaffa mig en kamera och langa ut lite bilder här då och då?
Är det kanske lite tråkigt utan? Och att läsa mina texter.. Ja, då blir det nog lite långtråkigt så långt som jag skriver.

OM DET ÄR NÅGON SOM HAR EN BÄTTRE BEGAGNAD KAMERA TILL SÅLS
SÅ KAN NI JU FÖR ALL DEL KONTAKTA MIG!


"Snälla, Snälla, Snällaaaa.."

... Håll tyst, som någon radiopratare sa.
Fast jag tycker fanimej att Caroline af Ugglas är Skitbra! Så Snälla, vinn den nerpestade Melodifestivalen och gör den till något lite mer exentriskt, roligt, coolt och bra. Inte någon jävla slödderuppvisning för baltikumländerna med porriga medelålders män som inte kan sjunga som har en massa lättklädda tjejer runt sig och vinner på det sättet. Tvi. Melodifestivalen har nått sitt slut. Om inte Carro vinner, det vill säga.



Caroline låter som en svensk Janis Joplin, vilket är jävligt imponernade.
Jag gillar henne skarpt.


(Leo härmar henne och skrattar åt hennes uppträdande, Jag brukar också härma henne ibland.. Fy skäms. Fast Leo härmar ganska bra!)

Butter.

"PMS a dynamite.." Na na naa.. Fantastiskt!
Nu ska jag springa iväg till mitt piano. Eller min pianolektion.
Inget kunde få mig på gott humör idag. Inte ens Affe.
Fast sen sjöng Läo Lady Gaga's "Pokerface" på sitt egna lilla vis, vilket cheerade upp mig.. Totalt.

"Pa-pu-la-po-popo-per-pok-ker-Fejs!

Time to say Goodbye,
Juicy

She's Back!

Hejhopp gummisnopp,
Nu är Moi tillbaka framför datorn, och bloggen, igen.
Åh, vilken hektisk vecka. NOT!
Skidor, skidor, sol och snö i Åre. Hundra mackor med skagenröra, tagit slut på en hel burk Oboy' själv och använt mikron i stugan flitigt (Nej, vi har ingen hemma...). Mysiga resturangbesök, många  och långa After Ski's på Dippan/Diplomat och allmän lodning i svettiga underställ. Läst ut en tjock och väldigt bra bok, Fördjupade Studie i Katastroffysik, Läsvärd läsvärd LÄSVÄRD! Fått Rabies på våra grannar ovanför oss som Klampar runt med sina Förbannade pjäxor klockan sju-åtta på morgonen när jag försöker sova.. Om ni läser detta; MÅ SNÖMANNEN TA ER!!!!
Och njutit. Hel-njutning på heltid. Åååh, Jag älskar vinter. I Åre. I Stockholm kan vintern gå och ta sig..
              Dagen hade jag tänkt börja bra,
och komma i tid till lilla skolan. Så blev självklart inte fallet. Jag fick skjuts av pappa till danderyd, och skulle ta tunnelbanan därifrån. SJÄLVKLART skulle det vara kopplingsfel mellan Tekniska och Centralen, så man fick minsann ta ersättningsbussar som aldrig kom såklart.. Där träffade jag Cican, Pim och Felicia så vi kom försent tillsammans. Vilket inte var helt fel det heller.
På svenskan idag lärde vi oss något mycket intressant, nämligen vad SumpRunkare var för något. Det var någon person som skulle se till att fisken i båtarna fick syre om nätterna i början av 1900-talet / slutet av 1800-talet. Den lille Vindar (se Rövslickare reds.anm.) skulle självklart skina för vår SO-lärare med att han hade lärt sig något nytt.. Frågan löd : Vilka yrken var vanliga förr? Vindar räcker entusiastiskt upp handen i vädret och langar ur sig : "StumpRunkare".
Jag. Kunde. Inte. Andas.
SO-lärarens ansikte förvreds i ett uttryck som såg ut som en road blandning mellan förvåning, avsmak och ett menande:
"Nej Vindar, DET är någonting annat.." och skrattade mycket roat åt den lille spjuverns påhitt, som Läo skulle sagt.
Alldeles utomordentligt sagt Vindar, Min vän!
Ja, annars har det flutit på ganska lättsamt idag.
Och Moa har funnit kärleken, Moa & Benjamin sitting in a tree... Är så glad för din skull gumman! (Och, Nej, detta är inte nästa Af's Gossip blogg, relationsstatusar finns fria att titta på och förundras över på gamla Hederliga Fejjan!)
Leo&Tåg var receptet på hemvägen, jag fjantade mig på gatan där någon lustig själ hade klätt på Herr Gårman (Övergångställe-skyltarnas gubbe..) med en purpur-rosa klänning och röda skor. Självklart kom det några tyffa nior och kollade snett på mig med ena ögonbrynet upphöjt när jag fotade fenomenet. Det tar tid att bli lika mogna som er förstår ni!
Eh, nu har jag ätit två mackor med skagenröra.. Och har prov imorgon eftersom jag missade det i fredags pga sjukdom. Och franskadiagnos. Haerligt!
När jag slutar skolan ska jag bli pensionär.

Hasta la vista,
Evetuellt bildbevis på Herr Gårmans klänning kommer senare idag, om Läo förmår sig att skicka bilden till mig.
Hoppas.

Puss i knävecket!

RSS 2.0