Konstruktiv kritik..

.. har jag idag fått av Rickard, som tycker att jag ska skriva mindre Fjortis-aktigt. Tack för den då!
Jag vill verkligen inte, och skulle aldrig, presentera mig själv som fjortis. Om nu min blogg lyser med sin Fjortis-närvaro ska jag försöka sluta med det.
Som alla andra 14-15 åringar utan för mycket fondation i ansiktet (även dom med för mycket..) säger; "Jag är inte fjortis". Vilket dom antagligen är ändå. Alla måste vara där någon gång..
Jag antar att Skenet bedrar.
2nd Walk är dock fortfarande väldigt bra! ;-)

Jag och Sarah har fikat på Espresso House (ACK, så fjortis!) idag och tvekat angående att träffa Viktor och Affe.. Vilket inte blev av, jag åkte hem till TÄBB-yt (FJÅÅÅÅRTIS!!!) och åt räkpasta.
Fick reda på den muntra nyheten att min syster har fått jobb på en HAVREBOLLS-FABRIK! Haha, Fyfasen, jag skulle göra vad som helst för det jobbet..! På dagis hade jag och min dåvarande bästa kompis kommit på att vi skulle bli Godis-smakare efter ett inslag på Doris och Gösta (eller något i den stilen..). Havrebolls-fabrik är ju nästan lika bra, man får äta upp alla som är fula!

Nu ska jag sätta på en film. Man måste ta det lugnt ibland ("och ni vet att, annars sjunker man".. Timbak med "Ta de lugnt").
Det ligger mellan Amadeus och Phantom of the Opera.. Svårt val, Meget meget.

Så, slut-fjortisat för min del alltså, Hahaha!
Laters!


Musique

Jag har jävligt svårt att tycka om alla dessa nymusiker, vemodiga, klagar på allt, sjunger om hur många månader, veckor, dagar och timmar det var sen "vi" sågs, om hur dom inte vågade prata med varandra på krogen, om hur BRIS förstörde deras liv. Jag är så TRÖTT på det där. Ibland vill jag säga att jag tycker om Britney Spears bara för hennes någonlunda lätta texter (utan något innehåll alltså) Jag är trött på alla texter som ska betyda något, ha ett särskilt deppigt budskap till det redan ner-alkade och sönderdeprimerade jante-Sverige, typ vemodigt piss-plinkande Anna Ternheim, Hon-som-är-cool-bara-för-att-hon-skriver-konstiga-låtar-som-ingen-skrivit-förut-och-klär-sig-i-typiska-söderkis-kläder Miss Li och Annika Norlin aka Säkert! (Som gör EN fin insats i Peter Björn and John - Young Folks...). Så jävla svårlyssnade, man blir skitnödig av att dom hela tiden låter som att det växer hår i halsen på dem och dom bara vill hosta och skrika ut det. Utan att någonsin hosta och skrika. Jag gillar att det finns Liiite ENERGI i musik, inte bara vemod och bajsnödighet.
   
Det jag ville komma fram till var alltså:
För att bespara Er, Mina läsare, framtida dålig musik, kan ni ju lyssna på dessa låtar. Dom är riktigt jävla bra!

• Looking for Gold
- The Tough Alliance

• Bad Kids
- Black Lips

• Kids
- MGMT

• Business Girls
- Le Sport (Dom finns inte längre, Men Musik är Evigt!)

• The End
- Lo-Fi-FNK

• Steppin' Out
- Lo-Fi-FNK

• Adore
- Lo-Fi-FNK

• Walk Away
- Franz Ferdinand

• A Man From Argentina
- Billie the Vision and the Dancers

• My Doorbell
- The White Stripes

• I Can't Stay
- The Killers

• Slide
- Goo Goo Dolls (Alla har hört den, jag Vet...)

• Chonkyfire
- Outkast

• What More Can I Say - DJ Danger Mouse

• Lapdance
- N.E.R.D

• Don't Steal Our Sun
- The Thrills

• Your Love is Like Las Vegas
- The Thrills

• Paul Weller
- Kristian Anttila

Lovelight - Daniel Lemma

Only The Good Die Young - Billy Joel

• Tro och Tvivel - Håkan Hellström

• Forever Lost - The Magic Numbers

Äh, nu får det räcka.
Jag sitter fortfarande hemma och väntar på min syster som sprungit iväg med min jacka innehållande min mobil.
Oh lucky day. Om jag hinner drar jag en sväng in till stan,
Ses där då!


Fredag !

Oh what a day,
en lektion, lunch, en lektion. Sköööönt!
Det hände liksom inget speciellt. Jag sprang bara lite fram och tillbaka till skolan och lämnade lappar hit och dit, träffade Anna och Elsa på vägen, åkte sen hem med Leo. Vi turas om att betala godiset på fredagarna (Aja-baja!) , Jordnötsrutor och en o annan bulle och havreboll. Tönten him self ska praoa uppe i Mora i en Intersportaffär, och åka skidor resten av tiden. Tönten Leo. Han blir väl stor någon dag.. Om inte så stannar han väll uppe i Mora. Leo Älskar ju bara Mora. Alltså, Prao i två veckor, sen har vi en vecka imellan (varav två dagar som Leo är med på, en vanlig dag och en Filmdag) , sen är det Sportlov. Och var är Leo då? Jo, i Mora.
Jag kom lite sent till skolan idag, runt kvart över nio, och i och med detta såg man de som vanligtvis ligger och sover klockan åtta  på morgonen medan vi arbetarråttor är uppe och ränner. De som har jävligt snygga kläder. Som skulle passa på The Satorlaist eller Facehunter eller vilken modebloggare som helst. Jävligt snygga personer helt enkelt. Fan, jag trodde det bara fanns gravida mammor med latte i nappflaskorna som trängs med andra gravida mammor med latte i nappflaskorna, tråkiga kontorsgubbar med dunjacka, mockasiner och smala stålbågade glasögon eller medlelålders revyskådisar och föredettingar till Melodifestivalen. För det är liksom allt jag sett hittils. Enbart det.

Så, dagens lärdom:
De snygga personerna är inte uppe med tuppen i Vasastan, utan ligger och drar sig efter onsdagens Laroy med helgens eyeliner lite nonchalant utsuddad runt ögonen. Antar jag.

Nu har jag slitit tillräckligt med tennispass i en timma, räkmiddag och minusgradigt cider.
Jag orkar inte gå ut idag. Heller. Det tar för mycket på krafterna, och det är så jävla skönt att somna i soffan här hemma. Don't you think? ;-)

Nu ska jag förebygga en influensa med Vitaminer och Te !

Puss,
Jossan

Dot Dot Dot . . .

New day my friends. Livat som vanligt, Very SPONTANIOUS (Du älskar mig för det Läo).
Mamma Mia på engelskan, man kan övertala vår lärare till nästan Allt.. Även en hel lektion film. Hehehehee. Lite lunch, Pannkakor (JA, Skolans pannkakor är SÅ goda! Eh.) med Äppelmos?! Hur kan man komma på att ha sånt klägg till pannkakor?! Usch. Så nu har jag en liten 7Eleven-socker-depå i väskan. Mumma.
Sen hade vi en håltimme utan musik, Så vi satt kvar i matsalen och stog på bord, välte bord, hade springtävlingar, sjöng lagom snyggt, och hade det just Bananas. Sen hade vi en mentorstid där vi tittade på en Totalt. Meningslös. Korkad. URDÅLIG film om ESTLAND. Varför då undrar ni säkert? Jo, för vi ska Såklart åka på klassresa till Estland i nian. Och det har vår rektor bestämt. Punkt. YEEEEEES! Hallelujah så kul..
Mina mentorer a.k.a Lilla Grå och Fru As-kall är på mig som sekreterarfåglar och pickar och hackar och låter mig städa korridorer och utsätta mig för andra gradens korsförhör på denna mentorstid lika mycket som alla andra tider på dygnet. Åh, jag tycker verkligen om min skola. Pessimisten Jossan.
Innan vi ska dra gör Leo en liten snabbis inne i gympasalen och gör ett antal volter. Sen går vi. Träffar Joe's Lilla OLLE och disskuterar för - och nackdelar med ett afro. Som Olles alltså. Jag gillart'.
Annars så ska jag och Pim vara värdar för vår kommande soaré. Om den nu blir av...
Oj,
Nu ska jag äta majskolvar.
Later

Hey hey heeey!

Tjosan, nu har varken jag eller Pim skrivit på ca en vecka. LAME.
Jag kan förklara mig med att jag har varit halvsjuk i en vecka, suttit uppe på nätterna och mått illa, inte spytt, inte sovit.. Och det leder ju till extrem utmattning och ett Bitterfitta-beteende in absurdum. Så, ja, jag skyller på det.
Och skolan har numera sin stilla gång, jag har inte skrivit min SO-uppgift eftersom jag har varit sjuk och helt utmärglad, jag har fixat Prao på ett Arkitektkontor, jag har åkt skridskor i Vasaparken och blivit överfallen av ett gäng brunstiga.. Eh, trevliga killar (Pim, Kalle, Gusten...) som fällt mig på isen. Tio gånger. Åkt runt som ett fån i blå hjälm på isen och allmänt fjantat mig. Annars så har jag.. Inte gjort någonting. Alls.
Igår deckade jag helt utmattad framför TVn klockan fem och var halv-vaken / sov tills klockan nio då jag gick och la mig i min säng och sov. Hela natten. När jag vaknade var jag liksom urlycklig att få stiga upp klockan sex, utan att mått illa på hela natten. Jag var verkligen Lycklig, Haha.
Jag har fortfarande inte fotat mina fina Födelsedagspresenter (Jag fyllde dock år för en och en halv vecka sen..),
Men jag fick Ett par blåa WESC-lurar, filmerna Cats, Amadeus och Phantom of the Opera, en urmysig stickad tröja från Filippa K, en radig kjol från HM, Sonia Rykiel kjolen jag berättade om tidigare, ett piano (!), Karen Millen plånboken, The Killers skivan, och lite smycken och smink. Av Sarah fick jag en Juicy Couture Plånbok!!!! Jag vart helt lyrisk när jag fick den. Hon vet vad jag gillar, den där Sarah!
Okej, Nu ska jag försöka bli bättre på att uppdatera. Även fast det Finns roligare grejer... Hehehe.
Och nu ska jag gå och äta lite MAAAT.

LATERS!

Kings Of Leon.. Kings of "GRRR"



Sweet
/frågetecken/utropstecken !?
Den 21-åriga basisten i Kings Of Leon borde byta plats med Zac Efron på "Världens Guulliiiigaste kändis-boy" (Och Nej, jag tycker Inte att Zac är Supersöt..)
Han festar, super, knarkar och hånglar runt men.. Asch, vem vill inte ha ännu en Pete Dorothy? *Ler*

Splendico

Holy,
vad jag har haft fullt upp de senaste dagarna.. Verkligen fullt upp.
Igår fick jag lite fler presenter, Haha, Bla annat ett par Blå Wesc-lurar av Padre. Sjukt najsa!
Dom är knallblåa (knalligare än på bilden) och klart uppseendeväckande. :-)

Och Äsch, jag har fortfarande inte fixat några bilder på mina presenter..
Presenten jag fick av Sarah fick mig att go bananas (Think very Juicy..?). Wunderbaart.
Fick lite smink och badprylar av Moe, bla ett läppbalsam som luktar polkagris.
Fick några av Moa L's hemgjorda biskvier också.. AHH, THEY'RE TO DIE FOR!
Så gülligt.
Idag vart det enbart blaj hela dagen, sen gick jag och Sarah och Moe på den extrema 75% rean lite överallt. Fick med mig hem en tisha från Monki som kostat 180 spänn, och jag betalade 45. Näjs.

Och under denna vecka har jag fått tampas med en viss fientlighet från mina "vänner". Om saker som inte angår dem, knappt berör dem.
Jag tycker trots allt om mina vänner, jag älskar dem, men ibland förstår jag inte hur hela bunten tänker.
Jag skulle aldrig tvinga dem att göra någonting, och jag skulle heller aldrig stoppa dom från att göra det dom tänker göra. Oavsett om det handlar om politiska åsikter, sex, droger, cigaretter eller gymnasieval.
Men jag kommer försöka prata med dom. Få dom på rätt spår.
Om mina handlingar inte skadar er det minsta, Är det för att ni bryr er om mig när ni tittar bort när jag kommer fram till er? Är det på det sättet ni försöker signalera "Du är ute på hal is Josefine". Är det så ni behandlar något av värde?
Den person som borde bry sig mest om vad jag gör, och undvika mig, Pratar fortfarande med mig.
Den som bryr sig minst om vad jag gör, pratar också med mig.
Men ni andra, ni i mitten?
Jag kommer aldrig välja något som kommer skada er, på något sätt
 Ändå är det som att jag smittar er med synd och lättja varje gång ni ser på mig.
Mitt val. Mitt liv. Ni får gärna komma med synpunkter.
Men ni kan omöjligen vara sanna vänner.

/Butter Juicy

JUICY FYLLER 15is

WOHO,
Grattis till mig dåra!
Överraskades av mina kära kompisar som sjöng i korridoren och Sarah hade satt ihop de Allra Snyggaste bilderna på mig och satt upp dom på mitt skåp.. Haha! Sen sjöng hela klassen falskt i klassrummet, jag gick runt som en levande serpentin (Kan man vara det?) och fick några Superfina presenter. Bland annat en JUICY COUTURE plånbok av Sarah (AHHHH), lakrits bathgel och vaniljmint lipbalm från Mama Coco's av Moe, Och de Bästa och Godaste Biskvierna jag vet gjorda av Moa L. Jag langar upp lite bilder senare..!
Ingen kamera dock. Damn. Kan ju komma senare iofs.. Vi får ju hoppas. Jag Ska Ha En Kamera!
Nu har jag käkat en ENORM bit tårta med för mycket grädde, och lyssnat på The Killers nya platta som jag självklart fick av syster!
Snart drar Fröken Jossan ihop ett hejdundernades kalas, får se när det blir bara..

Nu ska jag spendera resten av min födelsedag på annat håll.. Vi hörs och ses kära läsare!

 
Juicy, 15 år.

FÅ THE KILLERS TILL SVERIGE!

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=39934922632&ref=ts
The Killers är ett av mina Topp-3 favoritband.
OCH VARFÖR FASEN KOMMER DOM INTE TILL SVERIGE DÅ?!
Ja, det kan man fråga sig.
Gå med i gruppen ovan, så kanske vi kan få dem till jante-landet numero uno.
*håller båda tummarna*

Denna skiva hoppas jag få i ett litet paket imorgon..

Holla at ya boy

Hey,
Fasen vilken dag alltså!
Woke up in the early morning, Duschar, missar 24 tåg innan jag pallrar mig iväg till Bromma där fina Anna höll hus, och även fyllde år. Vi (Elsa, Moa, Moa, Jessica, Matilda, Mickis) hade invaderat hennes hus när hon var på konfaträff, och ställde till med tårtkalas. Fun!
Sen lekte vi hela havet stormar och dansstop och fingrade på Annas fin-fina systemkamera. Ahhh.. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får någon form av kamera imorgon. Damn alltså... !
Efter några timmar med dansande och skrattandes till bla ABBA och Lejonkungen, tog vi icke-bromma bor Nockebybanan in till staden igen. Jag åkte till Stadsbiblioteket och mötte upp min sister och åkte till Fryshuset för att gå på Emergenza festivalens tredje dag. Rickards band 2nd Walk spelade och var Riktigt Jävla Grymma. Jag hoppas, hoppas, hoppas att dom vinner..! Annars var det flera ruskigt Dåliga heavy-metal band (a.k.a Skita-ut-10-meloner-samtidigt-musik) och ett GypsyJazz/Folkpunk band, Som var bland det mest udda jag hört och sett. Men visst var dom bra, Haha! Efter det orkade vi inte med mer dålig musik så vi drog. Jag blev skjutsad till Djursholms ösby, men där stod mitt tåg, attans, så vi köttade igenom halva Djursan till Altorp istället, Och lämnade mig eftersom Syster, Rickard och Max skulle på någon middag. Tog tåget hem, käkade Pasta Bolognese (favorit) och lyssnade på The Thrills och All American Rejects.
Well, Here I am.
Imorgon fyller jag år. Jag 15 år, och Oscar fyller 18!
Kalas!
Och eftersom jag fortfarande är vilse i de mobil-lösas hav,
Så jag säger väll grattis till dig nu Lille oscar. Grattis!

Goddamnit, Jag har Fortfarande inte fått något nytt SIM-kort..
Tele 2 lider av något.

Gutennacht



Tjaooo.

haha hej. förlåt för jag inte har bloggat så mkt :$ Men juicy e sååå duktig, så jag tänkte att hon inte behövde mig :)

Men Men ibland ska man väl skriva.
Igår hade jag gäster. Och skulle tydligen säga hej till Nora, Men så blev det ikke. menmen, de funkar. Idag fråga Linus om jag ville med till väsjöbacken men jag kan inte för jag ska på träning :( sorry..

Jajja haha. Jag har letat såååå länge men fortfarande inte hittat var man serr besökare på denhära bloggen asso -.- jajja, ska fortsätta leta. Pussar //Pim

Mannen med det brutna benet

Jo, det här hände sen.
Pappa jobbade fortfarande på kvällen, han är läkare och hade bak-jour, när  denne rullskidsåkare kommer in till sjukhuset. Han skulle bli opererad av sin vän, som är min pappas kollega. Och på så sätt hälsade han tack till mig, genom pappa. Det är liksom en på miljonen att sådana sammanträffanden händer. Mannen var röntgenläkare själv, eller till och med professor i röntgen så han visste ju vad som hade hänt med sitt ben och var inte i ett så stort chocktillstånd som alla andra skulle vara i.
Och jag tänkte precis när jag gick där på vägen att " Här händer det ingeting längre".
Tji fick jag minsann.

Warm beer and Cold men


Godnatt alla nattugglor där ute, imorgon är det den 18e januari, Anna fyller år och vi ska överraska henne, jag and ma sistah ska på Emergenza festivalen i Fryshuset och lyssna på div. band, bland andra Rikards band 2nd Walk.
Deras låt "The Subconscious" är grym. Verkligen verkligen bra.
Och på måndag fyller jag 15.
Helt galet.

Nighties!

My heart is crushed By a former love..

Na na naaa..
Nu ska jag och Läo iväg till Johan och nörda ner oss i Wii spel och filmer (typ Wall-E och Mamma Mia!). Senare kommer kanske Sarah också. AH, i love G33k-nights.
För några timmar sen var jag på väg från affären och på min gata såg jag en kille som hade ramlat med sina rullskidor. Han ropade till mig att han hade brutit benet och bad mig ringa en ambulans. Eftersom min mobil fortfarande är stulen rusade jag in till fösta bästa hus och bad dom ringa efter en ambulans. Jag vart ganska chockad men det var som om det var det mest naturliga i världen att stödja en mans brutna ben just då. Det var helt av... En man vid namn Magnusson kom ut med filtar och telefon, trots att han hade influensan, så mannen på gatan kunde ringa sin fru. Hans familj fick komma och hjälpa honom, han hade tydligen brutit upp en gammal fraktur i benet. Jag hälsade och dom sa att dom tog över därifrån.
Där gick jag på gatan med en kasse med mjöl och en gurka och hade precis hållit i ett brutet ben.
Läo kör ju också rullisar, så jag ringde och berättade för honom om händelsen. Han kunde nog inte bry sig mindre. Haha.

Well well, jag överlevde och jag hoppas mannens ben också gör det. Jag får väll höra efter om hur det gick senare.

LATERS!

Hey Wish me well...

Oh-La-La, Mon Dieu! FREDAG imorgon och jag är så SLUT som ingen kan vara.
Och nu är det nästan läskigt kort kvar till min födelsedag. Jag menar, Jag fyller 15 år på måndag...! Femtis. Haha.
Och det känns allvarligt talat som om jag fortfarande är 13..

Oh well, idag har det varit som vilken annan dag..  H e l a  klassen har gått runt och sjungit på  A B B A - l å t a r !
Haha, vi är verkligen hel-jeerky när det kommer till Mamma Mia filmen. Till och med krabbarna snackar om den , och säger att dom ska se den... Lovely.
Annars har vi som vanligt bråkat på mentorstimmen om vart vi ska åka på skolresa. Cican föreslog Romme, blev totalt nedröstad. Nästan. Vi kommer aldrig komma överrens. 30 st riktigt jävla envisa jävlar. Yep.

Och nu har jag sökt lite PRAO-platser.. En butik, en tidning, en tvkanal, ett dagis och ett café.. Vi får se hur det går.
Jag gissar på dagiset. Sen så har jag ju mammas jobb, ett Arkitektkontor. Men där kan jag vara hur mycket som helst..
Så det är inte riktigt lika kul.

Alldeles nyss åt jag en kokosnöt och drack kokosmjölk. Gaaalet gott. Och satte självklart på "Far jag kan inte få upp min kokosnöööt..." Jag garvar ihjäl mig så fort jag hör den. Well, Kalle och alla andra som har sett filmen "Mitt liv som hund" förstår. Lite iallafall.

Näj, nu ska jag sova. Schyrrans alltså.
Jag kan informera omvärlden att jag Fortfarande  i n t e  har någon mobil.. Jag ska ta ändan ur vagnen och beställa ett nytt abonnemang eller kontantkort. Men jag vet inte vilket (jag känner mig som en teknik-ovan pensionär...) !
Någon som kan tipsa mig om ett bra abbonemang?

Pussen på er,
I'll see you.



Hey Hoe

Oooh, Hemma. Jag har dansat runt som en galning till "Big Girls you are beautifuuul..." med Mika och druckit varmchoklad med vaniljsocker. Mumma! Haft tröga lektioner, noll intryck av det alltså... Disskuterat vidare HIV-viruset kom till människan genom att den Smartaste Arten på Jorden (människan) åt ap-hjärna eller inte.. Smart.
Annars målade jag flygande sniglar hela dan. Trés Surrialistiskt.
Jag har börjat fundera på att göra om mitt rum en aning också.. En ny säng med sänghimmel, bilder och annat junk på väggarna, och så tänkte jag måla upp en jättestor världskarta på min vägg. I typ Guld. Eller svart... Och för tillfället har jag ingen dörr heller. Haha. Som Pim så vackert påpekade; "Då blir det lite svårt att ta hem killar.." Så sant som att jag aldrig tar hem killar, jag kommer till dem. :-)


"The Flying Schnaaijgel" Fint namn, Don't you think?
Pappa tyckte att det skulle vara namnet och loggan till mitt framtida företag. Very good idea, Hahaha!

Lyssnat på The Killers nya album Day & Age har jag också gjort,
som har en grymt snyg framsida.

Lookie Loookie.
Lyssna på låtarna "Human" och "This is your life", Arrrrrr, Så bra...

Nu ska jag gå och mäta i mitt rum med tumstock. Hahaha!

Ps. Wille, som jag älskar så mycket, åt upp min klubba från Abbes Kiosk (Episk godisaffär utanför min skola som dessvärre har stängt..) som jag hade sparat sen sjuan... Må Abbe Ta Dig!

Tuesday Bloody Tuesday

Hej hopp i lingonskogen,
Hur står det still?
Idag var det tisdag, vi blev behandlade som småtjejer (Eh.. Okej, vi ÄR småtjejer) på idrotten och tränade den lättaste styrkan någonsin. Jag menar, Löjligt lätt. Hey, what are we made of, marshmellows or stone? (Obviously det första..) Igår hade vi idrott med My Favorite PONEI också :D Lovely.
Annars åt jag, Sarah och Moe äcklig pizza på 7Eleven till lunch och senare gick vi till Sturegallerian och jag köpte pärlor. Sen satte vi oss på en bänk utanför Sturegallerian (Lodisar) och jag visade dem små vilsna själarna hur man gjorde mina kända armband. Ett i rosa mockaband med en silvrig döskalle och andra små pärlor. Jag älskar att hålla på och pilla med pärlor. Very Jerky, I know.
        Och det ska bli en stor polisutredning om den stora stölden på min skola (som innefattade min mobil, iPod och plånbok..), och vi elever som har blivit drabbade har kommit fram till att en lärare ljuger om vad som egentligen hände... Vilket fick oss att få total-rabies. Alla dessa lärare går bara bakom ryggen på en. Och jag ska inte nämna några namn, om nu lärare läser detta. Jag har hamnat "illa ut"  förrut genom att publicera saker på nätet, och dom paranoida jävlarna skyller nu på mig för än det ena än det andra. Christ. Men när polisutredningen drar igång kommer sanningen fram och jag vet vem som kommer att få det hett om öronen då...
Dumbasses.
Oh, it smells very najs i huset nu.. Det blir tydligen Pasta Bolgnese. Oh-la-la! Very Najs.
Fan alltså, nu är jag på helg humör,  på freidagen ska jag och Johan och Läo spela Wii och kolla på film hela kvällen (You Promised!) och på lördagen ska jag och Ida dra ihop några roliga människor och alka ner oss totalt.
Jag känner att jag behöver det.

KISSES AND (the best) WISHES
Juicy

"Oh what a night, late december back in 63'..."

Jag kom precis hem från Centralen, tåget från Hässleholm, Skåne!
Jag älskar Skåne, oavsett om det är vinter eller sommar. I just simply Love it.
    Jag och Pappa åkte ner på lördag förmiddag och kom fram runt tre till ett litet samhälle vid namn Bjärnum i norra skåne. Där har jag spenderat halva mitt liv. Nästan. Varje sommar ivarjefall, så länge jag kan minnas.
Där var det 50 årsfest för min Faster, vi kom dit några timmar innan och satt i köket och åt min farbrors fantastiska bröd, disskuterade viner och skalade potatis. Sen droppade det in lite gäster hit och dit. Jag älskar sånna hus där alla bara kan komma och gå och samtidigt är välkommna.
Jag träffade min pappas halvtokiga danska kusiner, min fasters stora nallebjörn till grönlandshund, och massor av andra intressanta och supertrevliga personer. Pratade, drack, åt, sjöng och skrålade.

    Några timmar efter middagen och efterrätten och spriten gick de flesta männen in i köket och hade lite 'vickning', hade seriösa disskutioner om tyskt (Mycket gott) öl från Lidl med olika alcoholhalt. Vilket som var bäst. Godast. Jag påpekade ironiskt detta, och skrattade åt dem. Jag kom däremot fram till att ölet med mer kolsyra i var godare. Dom kom aldrig fram till något. Och eftersom jag bara hade fått i mig några glas champagne, kallade dom mig fegis hela kvällen för att jag inte drack så värst mycket. Och dom sa vad jag skulle skriva på Facebook nästa dag; "Alltså, jag var på västa gubbfesten. Dom bara satt och disskuterade öl hela kvällen. Så himla tråkigt". Dom är så hærliga!
Jag förbättrade mitt danska ordförråd (även fast det fortfarande är uselt) eftersom hälften på festen var danskar.
En trevlig herre vid namn Stukas försökte få mig att sjunga också. Jag vägrade. :D

    Det var riktigt riktigt kul down there,
    Just nu vill jag bara åka tillbaka och skaffa mig en pudel, slå mig ner i någon liten håla och spendera resten av mitt liv där nere. För Stockholm är ingenting jämtemot Skåne. Verkligen.

Lyssnat på Pink Floyds "Shine on you crazy diamond" har jag också gjort.
Och det är precis vad jag gör just nu.
Asch, jag vill tillbaka till Skaune...

Well well,
Jag tror jag börjar min 9 timmars powernap nu.
Man blir trött av festande ;-)

Pussen
Jossa

Cloverfield.

HejHej Pim här igen.
Igår tittade jag och Nicole på en grym film hah. Cloverfield heter den. Den handlar om att något attackerar staden, den är bra och jag älskar den. Fast Nicole tyckte den va läskig. hah.

Nu hinner jag inte skriva srslt mkt eftersom David min bror ska ha datan. Och är jobbig. Så skriver kanske ikv.

Puss /Pim


hejhej allihoppa.

HejHej igen, Pim är här lalala.
Idag har jag varit i skolan, det var jätte kul. Den roligaste händelsen på hela året! Alla tjejers värdesaker blev bestulna, hahah. Men det roligaste var nog att jossan var SÅÅÅ ledsen över sin förlust på 300kr.  Medans Moa A satt där med en förlust på 6,500. Det var däremot inte srslt kul. Jag tkr mest synd om Cican , inte bara för hon är min bästa vän. Utan för hon verkligen hade gjort sig förtjänt av den Ipoden. Så blev den bestulen. Jag lider med dej Cican.

Iaf så hade jag en rätt bra dag, allt rullade på som vanligt och jag lyckades flörta till mej en plats i Annikes hjärta genom att räcka upp handen. Det var bra av mig, eftersom jag aldrig gör det.

Just nu är jag med Nicole, vi har typ köpt 1 halvt kilo godis. Jag kmr bli mycket tjockare innan denhär dan är slut.

På måndag ska jag på min första strike boxnings träning. det ska bli skit kul :D

Nu suckade nicole och det betyder att jag ska sluta. Puss /Pim

P.S: Anledningen till att jag inte skriver på vardagar är för att jag har dataförbud på vardagar. Då ska man plugga och bli nått säger mamma.

Oh .... Oh. Bullocks.

Update för igår och idag...
First, Igår.
Sarah kom hem från Florida brun som en pepparkaka. Hon fick en liten julklapp av moi, och resten av dagen flöt runt som en obetydlig sörja. På eftermiddagen skulle jag träffat Valter men det blev sort of inte så :-) Så jag gick hem till S istället där jag fick se bilder på S med tjocka 3meters långa ormar runt halsen.. Äckligt. Had a little bit of girltalk, åt gurka och bubblade i smoothie. Fun! Sen kom min padre och hämtade mig, och dum som jag är hade jag inte gått på toa på hela dagen. Jag hade panik i bilen på vägen ut till Täbb-y. Men jag klarade mig. Haha. Käkade wok hemma, och fortsatte med Moe's present (som hon fick idag).
Så här blev den:

Jag har gjort den Helt själv faktiskt.. Skurit ut "mönstret" och suttit två kvällar och färglagt med pensel och tygfärg. Jag blev jävligt nöjd måste jag faktiskt säga. Det var dock inte den första människa-tröjan jag gjort, men helt klart det mest lyckade.
Så den fick ungen idag, när hon finally kom hem efter tolv timmars flygning.

Idag var det sega-fredagen igen. Fast med en twist...
Vi var på den näst sista lektionen, syslöjd, när vår lärare säger "Elsas mobil har försvunnit, det är ingen som vet var den är?" Oj, tänkte jag och kollade om den hade råkat lägga den i min väska..
Då säger plötsligt Moe: "Min mobil är också borta..." Och sen kollade jag själv efter min, men Fan, den var också borta. Jag började nästan skratta för allt var så himla osannolikt. Vi hade precis då suttit i klassrummet bredvid och lyssnat på ett föredrag om skånskt broderi ( :D! ), men dörren mellan klassrummen var öppen, och vi skulle verkligen ha hört om någon kommit in. Trodde vi iallafall.
Efter det här följde det flera "Min mobil är OCKSÅ borta!" och "Min iPod ocksåååå!"
Jävlar tänkte jag, och kollade i min väska igen. Jag lyfte upp mina hörlurar. Utan någonting i änden. Jag halv-skrattade fortarande. Min. iPod. Är. Stulen.
Om ni kollar några inlägg längre ner ser ni hur min iPod ser ut. Den har NOLL andrahands värde, enbart personligt värde, den är fanimej total-sönder.
Vår lärare blir upprörd och säger att vi måste gå till rektorn Nu, Och på vägen ut säger Moe: "Min plånbok. Också"
Once again, jag tittar i min väska, och självklart ligger den inte där.
Det var hundra spänn och en remsa där i, men Vafaaaaaaaan liksom!!!
VEM I HELVETTE GÖR SÅNT HÄR?!
Det var saker stulna med ett totalvärde på över 15000 spänn. Vilket den som stal allt knappast kommer få.
Alla var helt upprivna, Jag fick trösta, jag menar, mina saker hade väll ett max-värde på 500 kronor. Eller hundra kronor för varje grej som Snälla Och Gulliga Och Omtänksamma Pim sa.
Som tur var blev inte min gamla hederliga Samsung, som vi konstaterade att den snart har Antikrundan-potential, stulen. Den är Episk.

Jag och Sarah skulle gå och köpa mer pärlor, men jag kom då tyvärr på att jag inte hade några pengar kvar. Så mot Östra gick jag, sorgsen utan iPod och mobil så jag kunde kontaktat Leo med. Det lustiga var att jag liksom kände Leos närvaro. Och vid Djursholms ösby steg ungen på. Han hade missat två tåg och sen satt sig på fel och åkt Helt fel. Jag tyckte att jag såg Läo i ögonvrån, och det Var han. :-) Det lös upp min samvaro litegrann.
Han sa att Wille var på tvspels-kvällen som vi planerade. Chockerande, den männschan bangar ju på allt. (Han bangade ioförsig på det till slut ändå.. But Still!) Så jag och L försökte fixaa det. Först var alla på. Sen bangade till och med Johan. Det har aldrig funkat att vara spontan med mina vänner.

Oh well. Fantastiska dagar, Aaaiiight?
Nu ska jag polisanmäla det här och käka middag.
Lasagne!

Grosses Bisses,
Juicy

Ps. Anledningen att Pim inte skriver längre är att han har fått dataförbud. Igen. Till typ sommarlovet.. Eller nåt.


First day at school. What's it like? Like Hell. As usual.

UUSCH,
Vår. Skola. Är. HEMSK.
Min klass är krånglig, knepig, sur och osocial.
Jag är som följd Bitter, Sur och Osocial. Det leder ju liksom ingen vart.
Fast det finns många fina och älskvärda personer i den där jäklarns klassen också. Såklart.
Tex min vän Leo, som mot all förmodan följer med mig som sällskap när alla andra 'inte orkar', till Sturegallerian när jag ska köpa pärlor, Haha! Det var ungefär det jag har gjort idag. Varit seg i skolan, haft det tråkigt, längtat efter soffan där hemma och alla bra filmer som finns i världen.. Kännt mig allmänt opepp. Och sen åkte jag och Läo till Sturegallerian och köpte pärlor till en julklapp till Sarah, som inte kan läsa det här, eftersom hon typ fortfarande är på något flyg någonstans... KOM HEEEM! Jag köpte också en T-shirt som jag ska måla på till my other friend, Moe. Hon är också på ett flyg någonstans. KOM HEEEM DU MED!
Sen köpte jag en KOORV som jag suktade Leo med , och vi åkte hem på roslags-bananen ihärdigt sjungandes Bert-Theme "Älskade Ääängel, Du-du-dududu, du e saaann..."
Love it.

Oh well, nu måste jag kila om jag ska hinna klart med de små presenterna..
12 DAGAR KVAR TILL MIN B-DAY!

Lateeers,
Juicy

Nutid på NK och 60-tals drömmar...

Sista dagen innan skolan börjar igen, och Vad jag Lääängtar... Ehm, nej.
Dagen spenderades på den mest hektiska Rean på NK jag varit med om. Det var pre-sale för alla med svart NK-kort, och eftersom min familj bor halvtid inne på NK (nästan iallafall) var vi snabbt framme. Det var helt galet långa köer och helt galet mycket snygga kläder. För min del blev det bara en sak, en Sonia Rykiel kjol för 1500 (halva priset).
Men det är ju inte fy skam det heller!





Och häromdan så tjatade jag till mig lite underkläder av mamma också... Från Hm. Dom är billiga och snygga, Just Lovely.
Och jag börjar växa ur mina kära gamla 75B'or.. Sjukt. Jag blir aldrig klok på hur man mäter bh-storlekar?
Någon villig kille som kan.. Förklara? Hehehehehehee.. ;-)

Nääe, nu ska jag gå och kolla på Jullovets sista film för min del,
Min absoluta favorit:

Sista Natten Med Gänget
eller
American Graffiti som originalet heter.
Den filmen ger mig gåshud.. Cadillacs, drive-in milkshakebarer, varma sommarnätter.. Ahh.

  
*Grrrrr*

Laaaters!
Juicy

Skola imorgon..

Hej Hej Pim här igen. har inte skrivit på ett tag, har varit upptagen med familje evenemang.

Idag va jag, pappa, magnus, och alice och klättrade klätter vägg. jag var bäst såklart, jag klarade 2 st tror jag. Vi hade inte lina, för vi hade inte gått kurs, men de gjorde inget vi hade mattor och klättrade högst till 5 meter. maha.

Jag har ingen lust alls att skriva eftersom det är skola imorgon. Jag vet inte vilken tid vi börjar, men om någon vet kan ni väll messa mig :)? (A)

Nu ska jag kolla klart på en film sen ska jag väl antagligen sova .. Puss /Pim

ARE WE HUMAN OR ARE WE DANCER?

HUR F*N KAN JAG HA MISSAT THE KILLERS' FENOMENALA LÅT "HUMAN"?!?!?!

Lyssna på den annars blir storebror sur..

Big Brother See You.

Un peu de soleil...?

Jag sitter och huttrar, det är SÅ JÄVLA KALLT. Jag tar mig dock inte vatten över huvudet och säger att jag är den första som har uppmärksammat att det är kallt. Jag är inte den första. Men det är dock fortfarande kallt.
    Och jag har en krypande känsla av illamående i magen,
dels för att jag bakade Hallongrottor (igen)
och dels för att jag åt dem medans jag kollade på ett program på kunskapskanalen om olika personer med svåra sjukdomar som vill ha hjälp med att ta självmord.
Fin kombination Josefine, Det är ju sorgligt juee..

Idag åkte jag, Mam och lillebror in till staden och kollade på bio. LasseMajas Dektektivbyrå och Kameleontens Hämnd.
Kolla på den för all del om ni vill sitta en hel film och irritera er på att huvudpersonerna Aldrig kan komma på vem det är som är skurken , när du själv har listat ut det redan från början, eller så har regissören valt att visa det i början av filmen (Vem är så dum att man gör det?!). Oh well, jag ska inte vara så elak nu. Den var bra. *Ler stort*

Jag är ledsen för en vissen update de senaste dagarna, varit för lat helt enkelt.

Jag har en stark känsla av att jag behöver sova..
Imorgon ska jag avverka de sista julklapparna (HAHA!). Typiskt mig.
(men Smart om alla ens kompisar är bortresta över jul. Då kan man ju köpa seenareeee juuu!)

Jag behöver en kamera.
Födelsedag snart dock...!

Godnatties,

J


Lördag..

Alltså FYFAN vad kallt det är! Mina fingrar är uppsvullnade som korvar, stela som.. eh, och röda. Och Kalla dåra. Jag ser inga tecken på klimatförändringen. Förrutom att golfströmmen möjligen har stannat av och inte levererar någon varm luft hit längre... Damn.

Träffade (min backup) Viktor för trevligt snack och fika. (Jag skäms fortfarande V!) Sen gick vi hem till Affe där Johan och två tjejer (?) var. Vi gick till vasaparken och rökte, smällde smällare (Åh, så Kul!) och frös. Så jävla kul, ha. ha. Haaa. :-)
Viktor som skulle vara tennisdomare till 10åringar imorgon drog hem till sig, och Affe och Johan följde mig till bussen.
Så jävla kul man kan ha en lördagskväll alltså!

Nu har jag gett min kanin mat,
mina fingrar luktar rökt korv,
och jag ska gå och sova.


G o o d n i g h t i e ' s

Här lyxar man sig minsann...

Jag fick tag på min vän Leo igår. Hallelujah.
Och den liraren är i Österrikiska Alperna och åker skidor, äter god mat och lever det goda livet.
Jag ska plåga honom med tråkiga utläggningar om mitt jullov när han kommer hem.. Argh.
Jag har två kompisar i USA på någon strand in the california, två i Thailand, tre stycken uppe i norr (på okända platser...Ute i skogen iallafall), en i marocko, och så Läo i alperna. Och någon till nån annanstans.
Alltså vad är det med folk, 
Vad Är Det För Fel på Sverige Nu För Tiden, Va?!

Åh, jag vill bara lägga mig och gråta i mitt rum som har en medeltemperatur på 30+ ( jag har satt på mitt element på max)
, allt för att känna hur alla andra har det i de tropiska breddgraderna...

Åh,  D e p r i m e r a n d e 

(Min vän Leo, i sina bästa år)

*Grrr*

Sorry för den taskiga updaten,
Jag har haft "för mycket" att göra.. Jag har helt enkelt varit för lat för att göra någonting.
Igår, hör och häpna, åkte jag skridskor på vattnet nedanför mig, Haha. Jag ramlade En gång, men så illa att jag gjorde sönder mitt femte(!!) par Koss-hörlurar och fick ett blåmärke på knät och armbågen. Damn.
Jag kan klart tipsa om dessa Koss-hörlurar, KossArt, som är den "utvecklade" versionen av de  vanliga Kossarna...

De första, som jag har nu, KossArt iPro, fick jag för 95 spänn på Outlet24.se. Nu kostar dom dock 110 kronor. Det andra paret hörlurar är klassikern Koss PortaPro, kostar runt 300.
KossArt är alltså den utvecklade versionen, med betydligt bättre ljud.
Det kanske låter som att dessa hörlurar är extremt ohållbara, men icke, det är bara jag som är extremt bra på att göra sönder saker. Dom är väldigt  bra egentligen. *ler*
KossArt: Gjort sönder 3 st.
Koss PortaPro: Gjort sönder 2 st.

Så här ser min iPod ut förövrigt...

Detta är min iPods ovansida, där den tjusiga lilla hold-knappen ska sitta, och allt det andra vita..
SNYGG va?!

Japp, nu har ni fått en insikt på hur mina älskade ägodelar behandlas och deras skick, Hehehe...

Love,
Juuuiiiccyyyyy

GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år! Hoppas ni hafft de bra på nyår, själv har man hafft det hyffsat.. Det var inte alls kul.

Det började så här: Jag åkte till min gudfar och skulle ätra hummer och massa, det tog 50 min dit. Alla märkte att jag hade skittråkigt, satt i soffan och smsade. säger Sussie : Men Pim varför ville du inte va med några kompisar då?

Min reaktion :

- WHAT?! Inte undra på att jag inte vågar fråga varje gång jag frågar får pappa glimten i ögat och säger : Varför vill du inte vara med oss då?

Jag satt på toa i en timme och tjura tills pappa kom upp och sa att sussie kunde skjussa mig tillbaka till täby. Där träffade jag Linus, vi hade ass kul sen skulle vi åka till en kompis och hjälpa hnm, han hade lite problem då, nyår och så de e väl självklart? Vår buss til vallentuna gick exakt 11:58 (Linus skulle vara hemma 12). Så vi satt och tryckte på bussen på tolv slaget. Sen va vi framme och hjälpte hnm upp på bussen. Vi kollade bussarna, 00: - .  Så gick vår buss 01:06. Våra föräldrar ringde varandra för dom kunde inte nå oss PGA. att alla skickade "Gott nytt år" sms till varandra så nätet var överbelastat. Farsorna fick damp, såå, Vi fick skit för allt i slutet.

Sen rotade dom igenom våra kläder efter allt som e olagligt hah, Meeeeeen dom hitta inte ett skit såklart, (man är ju smart) haha.

Japp, vår nyårsafton var väll sådär hah.

Men Men hoppas ni hafft det bra ! puss /Pim

Gott Nytt...

.. År!!! 2009 måste fanimej bli bättre än 2008. Börskrascher, skandaler, och ett allmänt skitjobbigt år. Ett av mina sämsta.. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt glas champagne, och önskar Er ett Gott Nytt År. Ring klocka.. Äh, ring my ass. Vi ses! Love, Juicy

RSS 2.0